Het is ook onze passie

Absolute Teamsport

De Hoogstraat in de binnenstad van Purmerend is een sportwinkel rijker. En niet zomaar een. Absolute Teamsport is een nieuw concept van SPORT 2000. Deze sportwinkel is gespecialiseerd in voetbal, richt zich vooral op het hogere segment en is vanaf nu dus ook te vinden in ons stadje. 

Echte voetbalfanaten

Zelfstandig ondernemers Frank en Rob leerden elkaar kennen bij Bouchier. Deze sportwinkel zat in de Dubbele Buurt, op de plek waar je nu Sport 2000 kunt vinden. Ze werden naast collega's ook vrienden en besloten het er samen op te wagen. "We merkten dat er steeds meer vraag kwam naar een stukje lifestyle binnen het voetbalsegment. In dat gat zijn wij gesprongen."

"We dachten ‘we gaan dit gewoon doen’. Het is ook onze passie, we zijn echte voetbalfananten. Dan is de stap denk ik ook sneller gezet."

Als je het pand helemaal doorloopt naar achter, kom je in de drukkerij terecht. Hier kan de sportkleding die in de winkel verkocht wordt, bedrukt worden. "Er wordt tegenwoordig natuurlijk veel kleding online besteld. Niet alleen door particulieren, maar bijvoorbeeld ook door sportclubs. Om hier reclame voor te maken, staan we ook wel eens bij sportclubs in de regio met een kraampje. Als er een bestelling wordt gedaan laten we dat hier allemaal drukken en sturen we het op."

Kom je ook naar Purmerend?

Heb je er al eens over nagedacht om je eigen onderneming in Purmerend te starten? 
Of misschien ben je op zoek naar een nieuwe locatie voor je bestaande bedrijf? Waarom kom je niet een keer gezellig langs? Dan geven we je een uitgebreide rondleiding én toelichting.