Gezocht: franchisenemers

Zit ondernemen je in het bloed, maar het concept dat jij wil neerzetten bestaat al. Of ben je een ondernemer, maar voel je je niet gebonden aan een product? Dan is franchisenemer worden misschien wel iets voor jou. 

Waarom een franchise?

  • Een franchise biedt doorgaans een bewezen bedrijfsmodel.
  • Je wordt ondersteunt vanuit het moederbedrijf, wat helpt bij het opstarten en succesvol maken van je bedrijf.
  • Je kunt leunen op de bekendheid en vertrouwen van het franchisebedrijf.
  • Je maakt deel uit van een groter netwerk, waardoor je profiteert van gedeelde marketing, inkoopvoorwaarden en trainingen;
  • Vaak aantrekkelijke investeringsvoorwaarden.

Een aantal franchise-ondernemingen hebben bij ons aangegeven, geïnteresseerd te zijn in Purmerend. Echter, op de voorwaarde dat er zich een franchise(onder)nemer meldt. Zou jij hier meer over willen weten, neem dan contact op met matchmaker Corneel. Wij helpen jou verder in het proces, zodat jij straks je eigen franchise opent in Purmerend!


Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de Boules & Bites Bar, backWerk, Broodje Ben, WAAR, Chocolaterie Albèrt, ESPRIT, Kaldi Koffie en Thee, Electro World, Intertoys, Jones & Jones. 
Kijk voor meer franchise mogelijkheden op onderstaande website of op de eigen website van het bedrijf. Matchmaker Corneel helpt je graag verder in je zoektocht!