Onderneming starten

Vliegende start maken

Je moet aan veel dingen denken als je een onderneming start in de binnenstad. Of dat nou het opstellen van een ondernemersplan is, hoe je je sales inricht, marketing, financiering, een vergunning aanvragen of een locatie vinden. Of je nou helemaal van scratch begint, of specifieke vragen hebt. We helpen je stap voor stap tot je je daadwerkelijk gevestigd hebt in onze binnenstad.

Bel onze matchmaker

App of bel met matchmaker Corneel Jonkers op 06 41 01 02 17. Hij helpt je verder en zorgt voor een vliegende start!

Gezocht: franchisenemers

Zit ondernemen je in het bloed, maar het concept dat jij wil neerzetten bestaat al. Of ben je een ondernemer, maar voel je je niet gebonden aan een product? Dan is franchisenemer worden misschien wel iets voor jou.

Gevestigde ondernemer

Niet alleen startende ondernemers helpen we graag verder, ook de gevestigde ondernemer kan bij ons terecht. Het is namelijk niet zo, dat je alles zelf hoeft te bedenken als je eenmaal begonnen bent. Ondernemen gaat met ups-and-downs. En alles zelf bedenken, dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Fijn als je dit met iemand kan delen en zo steeds weer een stapje verder komt, of juist anderen enthousiasmeert om hetzelfde te doen.